088-400-8681; 089-928-0149

"ДОМОФОН-ОХРАНА" е международна фирма, основана през 1999 г. и вече дълги години се занимава с изграждане и обслужване  на нестандартни телесистеми, в частност с монтиране и поддръжка на домофонни системи. От 2015 г. фирмата има официално представителство в България и е регистрирана съобразно българското законодателство.

За фирмата Домофон-Охрана

За фирмата Домофон-Охрана

Фирма  “ДОМОФОН–ОХРАНА” e основана през 1999 година с основна  дейност: проектиране, монтаж и обслужване на системи с ограничен достъп (тип домофон).  Фирмата има международен опит в производствената  дейност. При нас работят висококвалифицирани  служители, разполагаме с добре оборудвана техническа база и можем да изпълняваме различни по сложност технически задачи като се съобразяваме с желанията на клиента.

Едно от най-важните неща в нашата работа е монтажа на домофонни системи в блоковете. Системата  позволява осъществяване на висококачествена  двустранна връзка, дистанционно отваряне на вратата и отваряне на бравата с помощта на безконтактен чип. За всички монтирани системи фирмата гарантира качествена и безпроблемна работа, безсрочно техническо обслужване и поддръжка за много години напред.

Една от важните части на домофонната система е металната врата, разработена от специалистите на нашата фирма конкретно за монтаж на домофонно оборудване. Отчитайки всички особености на региона (климатични, икономически и социални), нашите специалисти успяха да създадат продукт, нямащ аналог в България, който отговаря на изискванията на съвременния потребител. Собственото производство, наличието на мобилни монтажни екипи и сведените до минимум разходи ни позволяват да предложим на потребителя адекватна стойност на услугите.

С подписването на договор за монтаж и техническо обслужване на домофонна система с фирма  “ДОМОФОН–ОХРАНА” вие получавате следните преимущества: ограничен достъп на непознати лица във входа; запазване на топлината в общите части на входа през зимния период и на прохладата през летния; безсрочна техническа поддръжка и гарантирано обслужване; стилен външен вид на вашия вход.

Надяваме се, че сътрудничеството с нас ще бъде за Вас успешно, комфортно и изгодно.

Монтаж на домофонни системи

Фирма „ДОМОФОН-ОХРАНА” ЕООД предлага изграждане на домофонни системи и заключване с магнитна брава както и поставяне на метални врати с чипове.

Това означава, че можете да отключвате вратата на входа от своя апартамент, без да се налага да слизате долу да посрещате близки и приятели или да хвърляте ключа от горе.

Ние предлагаме конкурентни цени на услугите си. А символичният абонамент Ви осигурява ежемесечна техническа поддръжка и сигурност.

ЗАЩО НАШАТА ФИРМА Е ПО-ДОБРА!

Защото ние сме единствената фирма в България, която предлага редовна поддръжка и обслужване като пълна гаранция за безпроблемна работа на системата.

А знаем, че няма техника на този свят, която не се разваля.

ПОТЪРСЕТЕ НАШАТА ФИРМА,
АКО ИСКАТЕ БЪРЗО И КАЧЕСТВЕНО ИЗГРАЖДАНЕ НА ДОМОФОННА СИСТЕМА!

Изграждането на аудио, видео или GSM домофонна система от специалистите на нашата фирма ще Ви предпази от възможни проблеми в нейната работата, а стойността на нашите услуги е напълно достъпна за всеки.

Обслужване на домофонни системи

Домофонът, както и всяка друга електроника, изисква внимателно отношение и периодично сервизно обслужване. Периодичният оглед на състоянието на системата и своевременното откриване на проблем ще осигури нейната по-дълга и нормална работа. Ако все пак системата спре да работи както трябва, добре е ремонтът да бъде поверен на квалифициран техник.

ИЗГРАЖДАНЕТО И ОБСЛУЖВАНЕТО НА ДОМОФОННИ СИСТЕМИ Е ЕДНО ОТ ОСНОВНИТЕ НАПРАВЛЕНИЯ В РАБОТАТА НА НАШАТА ФИРМА

Нашите техници могат да модернизират оборудването, което вече не е актуално. Това се отнася и за системите за видеонаблюдение, и за системите с контрол на достъпа. Тъй като в нашата фирма работят висококвалифицирани техници с голям опит в тази сфера, ние можем да извършваме качествен ремонт на такива системи от какъвто и модел и производител да са.

Ние ценим всеки наш клиент и внимателно се отнасяме към добрата си репутация, затова ако ремонтът на домофона се окаже прекалено скъп и нерентабилен, нашите техници откровено ще ви предупредят и ще предложат подходящ вариант за ново устройство на достъпна цена, ще окажат и съдействие за неговото поставяне.

Причините, поради които системата може да не работи нормално, са различни. Своевременното обслужване позволява тя да функционира по най-добрия начин.

На човек, който малко разбира от електроника, може да му се стори, че домофонната система е много просто устройство и дори аматьор ще се оправи с нея, но не е така. Проблем може да възникне както в панела, така и в бравата, кабелите или аудиослушалката и само специалист от сервиза може да определи с точност каква е конкретната причина за възникналия проблем.

Нашата компания не взима пари за „призрачни” услуги. Ние изпълняваме конкретни задачи по ремонт или сервизно обслужване с предварително уговорена цена, която се плаща след свършване на работата.